Pelles Bygg i Falköping

Västra Götalands län

Information

710107-XXXX är organisationsnummer för bolaget Pelles Bygg i Falköping. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pelles Bygg i Falköping är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Falköping som är den kommunen som Pelles Bygg i Falköping finns i.

Pelles Bygg i Falköping har varit registrerat sedan 2000-08-14 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Pelles Bygg i Falköping så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Pelles Bygg i Falköping är och det finns flera bolag i Falköping som också är .

Firmatecknare för Pelles Bygg i Falköping är följande:

Vill ni komma i kontakt med Pelles Bygg i Falköping så kan ni göra det på telefon genom 0515-711797 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pelles Bygg i Falköping och det är Persson, Per som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,