ADIN Bil i Falköping

Västra Götalands län

Information

770909-XXXX är organisationsnummer för bolaget ADIN Bil i Falköping. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ADIN Bil i Falköping är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Falköping som är den kommunen som ADIN Bil i Falköping finns i.

ADIN Bil i Falköping har varit registrerat sedan 2007-06-04 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för ADIN Bil i Falköping så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-19.

ADIN Bil i Falköping är och det finns flera bolag i Falköping som också är .

Firmatecknare för ADIN Bil i Falköping är följande:

Vill ni komma i kontakt med ADIN Bil i Falköping så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Handel med bilar samt rekonditionering av bilar.

Det finns olika personer som har en koppling med ADIN Bil i Falköping och det är Barlov, Edita som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,