Handelsbolaget Ringebys Bilservice

Västra Götalands län

Information

916452-3046 är organisationsnummer för bolaget Handelsbolaget Ringebys Bilservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Ringebys Bilservice är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Falköping som är den kommunen som Handelsbolaget Ringebys Bilservice finns i.

Handelsbolaget Ringebys Bilservice har varit registrerat sedan 1979-12-27 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Ringebys Bilservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Handelsbolaget Ringebys Bilservice är och det finns flera bolag i Falköping som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Ringebys Bilservice är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Ringebys Bilservice så kan ni göra det på telefon genom 0515-44057 eller genom brev på följande adress:
Ullene Björkelund, 521 56, Floby

Bil- och traktorreparationer samt därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Ringebys Bilservice och det är Ringeby, Gunnar Elwood som är född 1929 och har titeln Bolagsman, Ringeby, Sara Gunbritt Maria som är född 1930 och har titeln Bolagsman,