2K Media Labs Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

2K Media Labs Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Falköping som är den kommunen där 2K Media Labs Handelsbolag finns. I Falköping så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. 2K Media Labs Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket 2K Media Labs Handelsbolag har haft sedan 1997-01-01. 2K Media Labs Handelsbolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till 2K Media Labs Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Yllestad Stånghem, 521 95, Kättilstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0515-80311.

Falköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

2K Media Labs Handelsbolag har idag 969637-2292 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för 2K Media Labs Handelsbolag

Produktion av webbsiter och försäljning till företag. Layouter samt utarbetande av logotyper till företag. IT-verksamhet.

I 2K Media Labs Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Brattberg, Carl Åke som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Brattberg, Pål Ronny som är född 1976 och har titeln Bolagsman, .