Ursula Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Ursula Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Falköping som är den kommunen där Ursula Handelsbolag finns. I Falköping så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Ursula Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Ursula Handelsbolag har haft sedan 2000-03-27. Ursula Handelsbolag har funnits sedan och 2000-03-27 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ursula Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bergsängsv. 56, 521 30, Falköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Falköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Ursula Handelsbolag har idag 969664-7651 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Ursula Handelsbolag

Medicinsk och psykologisk konsultation åt företag, försäkringskassor eller enskilda, utbildning inom medicin och psykologi, läkarpraktik, konsultation vid personalrekrytering, galleriverksamhet i Sverige och Frankrike.

I Ursula Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pihl Svensson, Ulla Lillemor som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Svensson, Rolf Georg som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .