Sigvald Fransson Lagerförsäljning av kläder

Västra Götalands län

Information

310705-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Sigvald Fransson Lagerförsäljning av kläder. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sigvald Fransson Lagerförsäljning av kläder är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Falköping som är den kommunen som Sigvald Fransson Lagerförsäljning av kläder finns i.

Sigvald Fransson Lagerförsäljning av kläder har varit registrerat sedan 1999-10-13 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sigvald Fransson Lagerförsäljning av kläder så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Sigvald Fransson Lagerförsäljning av kläder är och det finns flera verksamheter i Falköping som också är .

Firmatecknare för Sigvald Fransson Lagerförsäljning av kläder är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sigvald Fransson Lagerförsäljning av kläder så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Lagerförsäljning av arbetskläder på marknader och direkt till kund.

Det finns olika personer som har en koppling med Sigvald Fransson Lagerförsäljning av kläder och det är Fransson, Sigvard Arne Birger som är född 1931 och har titeln Innehavare av enskild firma,