Stjärnlivs, Lars Andersson

Västra Götalands län

Information

340225-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Stjärnlivs, Lars Andersson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stjärnlivs, Lars Andersson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Falköping som är den kommunen som Stjärnlivs, Lars Andersson finns i.

Stjärnlivs, Lars Andersson har varit registrerat sedan 1984-09-24 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stjärnlivs, Lars Andersson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Stjärnlivs, Lars Andersson är och det finns flera verksamheter i Falköping som också är .

Firmatecknare för Stjärnlivs, Lars Andersson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stjärnlivs, Lars Andersson så kan ni göra det på telefon genom 0500-480769 eller genom brev på följande adress:

Handel med livsmedel

Det finns olika personer som har en koppling med Stjärnlivs, Lars Andersson och det är Andersson, Lars Gunnar Anders som är född 1934 och har titeln Innehavare av enskild firma,