Mussla Såg, Sten Johansson

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Falköping och Mussla Såg, Sten Johansson är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mussla Såg, Sten Johansson är ett av dem. Statusen för Mussla Såg, Sten Johansson är att Bolaget är aktivt.

Mussla Såg, Sten Johansson är ett Enskild firma och skapades 1983-10-26. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Falköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mussla Såg, Sten Johansson ska trivas.

Mussla Såg, Sten Johansson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Falköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Sågning och förädling av timmer samt handel med trävaror

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mussla Såg, Sten Johansson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Mussla Såg, Sten Johansson och det finns flera verksamheter som är det idag i Falköping.

Vill man komma i kontakt med Mussla Såg, Sten Johansson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0515-50278.

.

De som är på något sätt har med Mussla Såg, Sten Johansson är Johansson, Sten Ingemar som är född 1934 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mussla Såg, Sten Johansson har 340918-XXXX som sitt organisationsnummer.