Salong Hårkällan

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Falköping och Salong Hårkällan är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Salong Hårkällan är ett av dem. Statusen för Salong Hårkällan är att Bolaget är aktivt.

Salong Hårkällan är ett Enskild firma och skapades 1989-11-02. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Falköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Salong Hårkällan ska trivas.

Salong Hårkällan är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Falköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Dam- och herrfrisering jämte försäljning av hårvårdsprodukter och kosmetika samt solarium jämte därmed förenlig verksamheter

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Salong Hårkällan är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Salong Hårkällan och det finns flera verksamheter som är det idag i Falköping.

Vill man komma i kontakt med Salong Hårkällan så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-450720.

.

De som är på något sätt har med Salong Hårkällan är Nilsson, Sonja Kerstin Irene som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Salong Hårkällan har 480227-XXXX som sitt organisationsnummer.