Madeleines massage & friskvård

Västra Götalands län

Information

Madeleines massage & friskvård hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Falköping som är den kommunen där Madeleines massage & friskvård finns. I Falköping så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Madeleines massage & friskvård tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Madeleines massage & friskvård har haft sedan 2003-02-06. Madeleines massage & friskvård har funnits sedan och 2003-02-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Madeleines massage & friskvård så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0515-14822.

Falköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Madeleines massage & friskvård har idag 531216-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Madeleines massage & friskvård

Massage och andra friskvårdstjänster till privatpersoner, företag och föreningar.

I Madeleines massage & friskvård så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Eivor Madeleine som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .