Fastighetsskötar'n i Falköping

Västra Götalands län

Information

Fastighetsskötar'n i Falköping är en verksamhet som finns i Falköping. I Fastighetsskötar'n i Falköping finns det lite olika personer som är förknippade och det är Green Jansson, Birger Hans Peter som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fastighetsskötar'n i Falköping så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fastighetsskötar'n i Falköping på telefon 0515-17608.

Fastighetsskötsel.

Idag är Fastighetsskötar'n i Falköping av bolagstypen Enskild firma.

Fastighetsskötar'n i Falköping är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Falköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fastighetsskötar'n i Falköping innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Fastighetsskötar'n i Falköping är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fastighetsskötar'n i Falköping så är det följande:

Fastighetsskötar'n i Falköping har 551003-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.