Fastighetsaktiebolaget Rosvik

Västra Götalands län

Information

Fastighetsaktiebolaget Rosvik är en verksamhet som finns i Falköping. I Fastighetsaktiebolaget Rosvik finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kidmark, Ulf Ragnar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Malmehag, Jan Patrick som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Kidmark, Björn Ragnar som är född 1969 och har titeln Suppleant, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Revisor, Jansson, Karl Sonny som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Söderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln RevisorRevisionsbolaget i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fastighetsaktiebolaget Rosvik så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fastighetsaktiebolaget Rosvik på telefon 031-881675.

Bolaget skall bedriva handel med, renovera och förvalta fastigheter, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fastighetsaktiebolaget Rosvik av bolagstypen Aktiebolag.

Fastighetsaktiebolaget Rosvik är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Falköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fastighetsaktiebolaget Rosvik innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-06-13 och Fastighetsaktiebolaget Rosvik är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fastighetsaktiebolaget Rosvik så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Fastighetsaktiebolaget Rosvik har 556054-4842 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.