Kylteknik i Falköping AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Kylteknik i Falköping AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Falköping här finns det många olika Aktiebolag. Kylteknik i Falköping AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Falköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Kylteknik i Falköping AB är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556085-2518.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0515-721680 alternativt besöka eller skicka post till Kylteknik i Falköping AB på följande adress Tunnelg. 1, 521 36, Falköping.

Kylteknik i Falköping AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Kylteknik i Falköping AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Gustavsson, Ann-Sofi som är född 1970 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att idka handel med och service av kylaggregat samt handel med heminredningsdetaljer, därutöver skall bolaget bedriva försäljning, service och konsultation av produkter och tjänster inom motorsport och därmed förenlig verksamhet.