Hjelms Väsk-City Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall driva försäljning av väskor jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hjelms Väsk-City Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Falköping så är Hjelms Väsk-City Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Falköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Falköping och i Västra Götalands län. Redan 1979-08-23 så skapades Hjelms Väsk-City Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556201-0305 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Falköping.

Just nu är Hjelms Väsk-City Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Hjelms Väsk-City Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0502-10124 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hjelms Väsk-City Aktiebolag är Hjelm, Ulla-Britt som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjelm, Sten Sture Eskil som är född 1931 och har titeln Suppleant, Blomén, Nils Johan Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, .