Garn och Textil i Vartofta Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva part- och detaljhandel samt postorderrörelse med garn och textilier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Garn och Textil i Vartofta Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Falköping så är Garn och Textil i Vartofta Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Falköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Falköping och i Västra Götalands län. Redan 1985-06-14 så skapades Garn och Textil i Vartofta Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Garn och Textil i Vartofta Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Garn och Textil i Vartofta Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556261-4205 är organisationsnummret för företaget som finns i Falköping.

Just nu är Garn och Textil i Vartofta Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Garn och Textil i Vartofta Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0515-30420 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hagenstål, Alf Henry Ingvar -Hagenstål, Henry Christer -Hagenstål, Henry Valdemar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Garn och Textil i Vartofta Aktiebolag är Hagenstål, Henry Christer som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hagenstål, Alf Henry Ingvar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagenstål, Henry Valdemar som är född 1921 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagenstål, Gunnel Dagny Helena som är född 1952 och har titeln Suppleant, Hermansson, Eva Marita som är född 1956 och har titeln Suppleant, Johansson, Inga-Lill Margareta som är född 1949 och har titeln RevisorBokföringscentralen i Skövde AB som är född och har titeln Revisor, .