Tandl. Mikael Plith Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Tandl. Mikael Plith Aktiebolag är ett av många företag som finns i Falköping. Det är nämligen den kommunen som Tandl. Mikael Plith Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tandl. Mikael Plith Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Tandl. Mikael Plith Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1986-03-13.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till S:t Sigfridsg. 53, 521 33, Falköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tandl. Mikael Plith Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0515-81160.

Falköping arbetar för att företag som Tandl. Mikael Plith Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tandl. Mikael Plith Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva tandläkarpraktik, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tandl. Mikael Plith Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Härnström Plith, Ulrika Maria -Plith, Lars Mikael.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tandl. Mikael Plith Aktiebolag och det är följande personer, Plith, Lars Mikael som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Härnström Plith, Ulrika Maria som är född 1958 och har titeln Suppleant, Ekenmo, Kenth Gillis Roger som är född 1957 och har titeln Revisor, Nässjö Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tandl. Mikael Plith Aktiebolag är 556272-8666.