A-borrning i Falköping Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Falköping finns det ett Aktiebolag som heter A-borrning i Falköping Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar A-borrning i Falköping Aktiebolag i Västra Götalands län. Falköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

A-borrning i Falköping Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1986-12-18 så har A-borrning i Falköping Aktiebolag varit registrerat och sedan 1987-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är A-borrning i Falköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Falköping.

Vill man komma i kontakt med A-borrning i Falköping Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Bergsängsv. 12, 521 30, Falköping. Vi ni istället prata med A-borrning i Falköping Aktiebolag så kan ni göra det på 0515-18240.

Bolaget skall utföra sågning och borrning i betong ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bendefors, Carl-Johan Gunnar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bengt Thomas som är född 1967 och har titeln Suppleant, Ekenmo, Kenth Gillis Roger som är född 1957 och har titeln Revisor, Nässjö Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

A-borrning i Falköping Aktiebolag har 556289-3643 som sitt organisationsnummer.