Autoservice i Falköping Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Autoservice i Falköping Aktiebolag är ett av många företag som finns i Falköping. Det är nämligen den kommunen som Autoservice i Falköping Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Autoservice i Falköping Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Autoservice i Falköping Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1990-01-23. Men sedan 1990-01-01 så har Autoservice i Falköping Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Göteborgsv. 15, 521 30, Falköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Autoservice i Falköping Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0515-711971.

Falköping arbetar för att företag som Autoservice i Falköping Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Autoservice i Falköping Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva drivmedelsdetaljhandel, serviceverkstad, uthyrning av bilar och släpfordon samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Autoservice i Falköping Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Dahle, Inger Margareta -Jakobsson, Helena Margareta -Jonasson Otterskog, Ulla Helena.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Autoservice i Falköping Aktiebolag och det är följande personer, Jakobsson, Helena Margareta som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Jonasson Otterskog, Ulla Helena som är född 1951 och har titeln Extern firmatecknare, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Blomén, Nils Johan Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, BREDA Affärsutveckling/Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Autoservice i Falköping Aktiebolag är 556377-5807.