Bowling East & West Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556385-0386 är organisationsnummer för verksamheten Bowling East & West Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bowling East & West Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Falköping som är den kommunen som Bowling East & West Aktiebolag finns i.

Bowling East & West Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-02-16 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bowling East & West Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Bowling East & West Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Falköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bowling East & West Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Bowling East & West Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0515-15410 eller genom brev på följande adress:
Sten Stureg. 28, 521 32, Falköping

Bolaget skall bedriva bowling verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bowling East & West Aktiebolag och det är Kyrk, Kent Tage Christer som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Kyrk, Ingrid Kristina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Krantz, Bertil Conny som är född 1945 och har titeln Revisor, Företagsrevision Syd AB som är född och har titeln Revisor,