Falbygdens Energi Nät AB

Västra Götalands län

Information

Falbygdens Energi Nät AB är ett av många företag som finns i Falköping. Det är nämligen den kommunen som Falbygdens Energi Nät AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Falbygdens Energi Nät AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Falbygdens Energi Nät AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1990-10-24. Men sedan 1990-01-01 så har Falbygdens Energi Nät AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Åsleg. 1, 521 41, Falköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Falbygdens Energi Nät AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0515-777500.

Falköping arbetar för att företag som Falbygdens Energi Nät AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Falbygdens Energi Nät AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget ska enligt god teknisk praxis och med optimalt resursutnyttjande främja en god elförsörjning, distribuera och försälja kabelbaserad signalöverföring samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Falbygdens Energi Nät AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Olsson, Lars Roland -Trygg, Lars-Peter Ingemar Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Falbygdens Energi Nät AB och det är följande personer, Olsson, Lars Roland som är född 1951 och har titeln Extern VD, Trygg, Lars-Peter Ingemar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brühl Hjort, Pia Kristina som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lärneklint, Karin Helena som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnblom, Ann Helene som är född 1966 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.Warén, Hans Fredrik som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Falbygdens Energi Nät AB är 556407-5165.