Kosmetisk Kirurgi Dr.Ivan Letterfors AB

Västra Götalands län

Information

556466-9793 är organisationsnummer för verksamheten Kosmetisk Kirurgi Dr.Ivan Letterfors AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kosmetisk Kirurgi Dr.Ivan Letterfors AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Falköping som är den kommunen som Kosmetisk Kirurgi Dr.Ivan Letterfors AB finns i.

Kosmetisk Kirurgi Dr.Ivan Letterfors AB har varit registrerat sedan 1993-05-13 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kosmetisk Kirurgi Dr.Ivan Letterfors AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Kosmetisk Kirurgi Dr.Ivan Letterfors AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Falköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kosmetisk Kirurgi Dr.Ivan Letterfors AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bergqvist, Pia Eva-Lott -Björk, Gullan Berit -Letterfors, Agnes -Letterfors, Ivan

Vill ni komma i kontakt med Kosmetisk Kirurgi Dr.Ivan Letterfors AB så kan ni göra det på telefon genom 0515-10919 eller genom brev på följande adress:
Odeng. 19, 521 43, Falköping

Bolaget skall bedriva läkarmottagning, operationsverksamhet huvudsakligen inom kosmetisk kirurgi, naturvetenskaplig forskning, handel med värdepapper, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kosmetisk Kirurgi Dr.Ivan Letterfors AB och det är Letterfors, Agnes som är född 1952 och har titeln Extern firmatecknare, Letterfors, Ivan som är född 1948 och har titeln VD, Letterfors, Ivan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergqvist Marberg, Anette Marie-L som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergqvist, Pia Eva-Lott som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, Gullan Berit som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamotBladh, Astrid Margareta som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlqvist, Ulla Helena Margareta som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjell, Marita Elise som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamotLönn, Nils Göran som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamotModin, Kjell Stefan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamotSöderlund, Saga Yvonne Harriet som är född 1947 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor