Tabella Utvärdering Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556581-6401 är organisationsnummer för företaget Tabella Utvärdering Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tabella Utvärdering Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Falköping som är den kommunen som Tabella Utvärdering Aktiebolag finns i.

Tabella Utvärdering Aktiebolag har varit registrerat sedan 1999-12-14 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tabella Utvärdering Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-27.

Tabella Utvärdering Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Falköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tabella Utvärdering Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tabella Utvärdering Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0500-491259 eller genom brev på följande adress:
Bolum Klinten, 521 98, Broddetorp

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom utbildningsområdet och avser utvärderingar, kvalitetsuppföljningar och kvalitetsutveckling inom näringslivsorganisationer, offentlig sektor och privata företag jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tabella Utvärdering Aktiebolag och det är Olsson, Lena Annelie som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Rolf Gustav som är född 1943 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Bror Kurt Donald som är född 1951 och har titeln Revisor, BREDA Affärsutveckling/Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,