Gunnar Hasselqvists Spel & Pappershandel AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Gunnar Hasselqvists Spel & Pappershandel AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Falköping här finns det många olika Aktiebolag. Gunnar Hasselqvists Spel & Pappershandel AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Falköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Gunnar Hasselqvists Spel & Pappershandel AB är momsregistrerat sedan2001-01-02 och har organisationsnummer 556601-4097.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0515-13285 alternativt besöka eller skicka post till Gunnar Hasselqvists Spel & Pappershandel AB på följande adress S:t Olofsg. 58, 521 35, Falköping.

Gunnar Hasselqvists Spel & Pappershandel AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-12-14.

I Gunnar Hasselqvists Spel & Pappershandel AB så sitter följande personer i styrelsen: Andersson, Anette Christina som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Lindgren, Yvonne Barbro Christina som är född 1964 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva detaljhandel med pappersvaror, tobak och presentartiklar samt spelversamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.