Tågfrakt Försäljning Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Tågfrakt Försäljning Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Falköping. Det är nämligen den kommunen som Tågfrakt Försäljning Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tågfrakt Försäljning Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-02-11.

Tågfrakt Försäljning Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2002-01-24. Men sedan 2002-02-11 så har Tågfrakt Försäljning Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Spårv. 1, 521 32, Falköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tågfrakt Försäljning Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0515-19950.

Falköping arbetar för att bolag som Tågfrakt Försäljning Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tågfrakt Försäljning Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva terminalhantering och förmedling av gods, godstransporter med lastbil och järnväg både inom Sverige och internationellt, handel med och förvaltning av värdepapper, aktier, andelar och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tågfrakt Försäljning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tågfrakt Försäljning Aktiebolag och det är följande personer, Ström, Peter Allan som är född 1965 och har titeln VD, Ström, Peter Allan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lager, Bo Christer som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lindberg, Erik Thomas som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tågfrakt Försäljning Aktiebolag är 556621-6585.