Wigholm & Andersson Åkeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Falköping och Wigholm & Andersson Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Wigholm & Andersson Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Wigholm & Andersson Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Wigholm & Andersson Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2002-08-01. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Falköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Wigholm & Andersson Åkeri Aktiebolag ska trivas.

I Falköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, förvaltning av fast och lös egendom, förvaltning av värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wigholm & Andersson Åkeri Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Wigholm & Andersson Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Falköping.

Vill man komma i kontakt med Wigholm & Andersson Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6602091.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Wigholm & Andersson Åkeri Aktiebolag är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Wigholm & Andersson Åkeri Aktiebolag har 556629-4905 som sitt organisationsnummer.