Form Efraimsson AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Form Efraimsson AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Falköping här finns det många olika Aktiebolag. Form Efraimsson AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Falköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Form Efraimsson AB är momsregistrerat sedan2004-04-09 och har organisationsnummer 556649-6450.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0515-19069 alternativt besöka eller skicka post till Form Efraimsson AB på följande adress S:t Olofsg. 46, 521 35, Falköping.

Form Efraimsson AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-04-09.

I Form Efraimsson AB så sitter följande personer i styrelsen: Efraimsson, Linda Maria som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Efraimsson, Johan Niklas som är född 1971 och har titeln Suppleant , Efraimsson, Lars Magnus som är född 1967 och har titeln Suppleant , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva friskvårdsanläggning jämte därmed förenlig verksamhet.