Kärrmanders Revision Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556658-2291 är organisationsnummer för verksamheten Kärrmanders Revision Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kärrmanders Revision Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Falköping som är den kommunen som Kärrmanders Revision Aktiebolag finns i.

Kärrmanders Revision Aktiebolag har varit registrerat sedan 2004-03-22 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kärrmanders Revision Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-09.

Kärrmanders Revision Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Falköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kärrmanders Revision Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kärrmanders Revision Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0515-59970 eller genom brev på följande adress:
Prästgårdsg. 16, 521 43, Falköping

Föremålet för bolagets verksamhet är revisionsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kärrmanders Revision Aktiebolag och det är Kärmander, Ing-Marie Monica som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Margareta Kerstin Marie som är född 1959 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,