Boutique Violen CM AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Falköping och Boutique Violen CM AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Boutique Violen CM AB är ett av dem. Statusen för Boutique Violen CM AB är att Bolaget är aktivt.

Boutique Violen CM AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-08-28. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Falköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Boutique Violen CM AB ska trivas.

Boutique Violen CM AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-16. I Falköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva handel med blommor och presentartiklar, handel med värdepapper, äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Boutique Violen CM AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-16.

Idag är Boutique Violen CM AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Falköping.

Vill man komma i kontakt med Boutique Violen CM AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0515-81712.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Boutique Violen CM AB är Grimfjord, Maria Caroline som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Dan Marcus som är född 1977 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Bror Kurt Donald som är född 1951 och har titeln Revisor, BREDA Affärsutveckling/Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Boutique Violen CM AB har 556665-5154 som sitt organisationsnummer.