Gästgiveriet i Floby AB

Västra Götalands län

Information

556692-5755 är organisationsnummer för verksamheten Gästgiveriet i Floby AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gästgiveriet i Floby AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Falköping som är den kommunen som Gästgiveriet i Floby AB finns i.

Gästgiveriet i Floby AB har varit registrerat sedan 2005-12-02 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gästgiveriet i Floby AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-13.

Gästgiveriet i Floby AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Falköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gästgiveriet i Floby AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Gästgiveriet i Floby AB så kan ni göra det på telefon genom 0515-40805 eller genom brev på följande adress:
Tingsg. 8, 521 52, Floby

Hotell och restaurangverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gästgiveriet i Floby AB och det är Grönberg, Per Erik Tommy som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Petersson, Jan Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Silvander, Lars-Gunnar Birger som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Ingrid Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Bror Kurt Donald som är född 1951 och har titeln Revisor, BREDA Affärsutveckling/Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor