Golvprofil Falköping AB

Västra Götalands län

Information

Golvprofil Falköping AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Falköping som är den kommunen där Golvprofil Falköping AB finns. I Falköping så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Golvprofil Falköping AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Golvprofil Falköping AB har haft sedan 2006-05-17. Golvprofil Falköping AB har funnits sedan och 2006-05-17 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Golvprofil Falköping AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Torsg. 1, 521 43, Falköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-4446304.

Falköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Golvprofil Falköping AB Privat, ej börsnoterat.

Golvprofil Falköping AB har idag 556699-2391 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Golvprofil Falköping AB

Bolaget skall bedriva import och försäljning av byggnadsvaror, entreprenader i byggbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

I Golvprofil Falköping AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Anders Hans-Åke som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Arne Lennart som är född 1950 och har titeln Suppleant, Danielsson, Per Anders Christian som är född 1956 och har titeln Revisor, .