Neagri AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Neagri AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Falköping här finns det många olika Aktiebolag. Neagri AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Falköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Neagri AB är momsregistrerat sedan2006-05-17 och har organisationsnummer 556700-9922.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0515-34110 alternativt besöka eller skicka post till Neagri AB på följande adress Sätuna Storegården, 521 98, Broddetorp.

Neagri AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-05-17.

I Neagri AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Sjödahl, Ernst Roger som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Gunnarsson Sjöberg, Ellinor Madlene som är född 1965 och har titeln Suppleant , Sjödahl, Anna-Lena som är född 1949 och har titeln Suppleant , . , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel och konsultation inom sektorn lant- och skogsbruk med maskiner och utrustning, bedriva finansiella tjänster såsom leasing, uthyrning och finansiering av maskinen och utrustning, bedriva förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.