Office System i Falköping AB

Västra Götalands län

Information

Office System i Falköping AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Falköping som är den kommunen där Office System i Falköping AB finns. I Falköping så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Office System i Falköping AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Office System i Falköping AB har haft sedan 2007-01-25. Office System i Falköping AB har funnits sedan och 2007-01-25 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Office System i Falköping AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Annedalsg. 8, 521 42, Falköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3112473.

Falköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Office System i Falköping AB Privat, ej börsnoterat.

Office System i Falköping AB har idag 556719-9475 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Office System i Falköping AB

Föremålet för bolagets verksamhet är tillverkning av dataprogram samt konsultation inom dataområdet avseende systemutveckling och programmering av administartiva applikationer jämte därmed förenlig verksamhet.

I Office System i Falköping AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wiljergård, Staffan Åke Urban som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiljergård, Elin Ingrid Ulrica som är född 1987 och har titeln Suppleant, Johansson, Inga-Lill Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Bokföringscentralen i Skövde AB som är född och har titeln Revisor, .