C J Däck AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och reparationer av däck jämte annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för C J Däck AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Falköping så är C J Däck AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Falköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Falköping och i Västra Götalands län. Redan 2007-09-19 så skapades C J Däck AB och företaget är har F-skattsedel C J Däck AB har haft det sedan 2007-11-22.

C J Däck AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-11-22

556738-4598 är organisationsnummret för företaget som finns i Falköping.

Just nu är C J Däck AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med C J Däck AB så går det att nå dem via telefon på 0515-10326 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom C J Däck AB är Andersson, Jan Roland som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergman, Claes Joakim som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anette Christina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Eriksson, Annika Helene som är född 1964 och har titeln Suppleant, Blomén, Nils Johan Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, BREDA Affärsutveckling/Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.