Boutique Florence Lidén

Västra Götalands län

Information

Boutique Florence Lidén hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Falköping som är den kommunen där Boutique Florence Lidén finns. I Falköping så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Boutique Florence Lidén tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Boutique Florence Lidén har haft sedan 2006-11-23. Boutique Florence Lidén har funnits sedan och 2006-11-23 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Boutique Florence Lidén så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5230114.

Falköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Boutique Florence Lidén har idag 560628-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Boutique Florence Lidén

Handel med textil- och konfektionsvaror och därmed förenlig verksamhet.

I Boutique Florence Lidén så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lidén, Daga Florence som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .