Slow Vision

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Falköping och Slow Vision är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Slow Vision är ett av dem. Statusen för Slow Vision är att Bolaget är aktivt.

Slow Vision är ett Enskild firma och skapades 2007-01-31. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Falköping där företaget finns i jobbar för att företag som Slow Vision ska trivas.

Slow Vision är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-01. I Falköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet främst riktad till offentlig sektor och organisationer med inriktning på värdegrunds - och hållbarhetsfrågor. Utbildnings - och konferensverksamhet och därtill hörande verksamheter inom samma områden. Event och personalaktiviteter och därtill hörande verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Slow Vision är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-01.

Idag är Slow Vision och det finns flera företag som är det idag i Falköping.

Vill man komma i kontakt med Slow Vision så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2112332.

.

De som är på något sätt har med Slow Vision är Lindén, Ulf Gunnar Mikael som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Slow Vision har 570317-XXXX som sitt organisationsnummer.