Salong Blå Ingvar Gustavsson

Västra Götalands län

Information

Salong Blå Ingvar Gustavsson hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Falköping som är den kommunen där Salong Blå Ingvar Gustavsson finns. I Falköping så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Salong Blå Ingvar Gustavsson tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Salong Blå Ingvar Gustavsson har haft sedan 1994-01-01. Salong Blå Ingvar Gustavsson har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Salong Blå Ingvar Gustavsson så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0515-16591.

Falköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Salong Blå Ingvar Gustavsson har idag 571130-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Salong Blå Ingvar Gustavsson

Damfrisering

I Salong Blå Ingvar Gustavsson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Ingvor Elisabeth som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .