Sammanfattning natt

2018-01-24 06:00:00

På polisens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Godmorgon. Nedan följer korta notiser om några av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans Lippens/Christer Fuxborg och till kvällen tjänstgör Peter Adlersson

kl 02:22. Ulricehamn, trafikhinder
Vid R 40 Hökerumsmotet i riktning mot Ulricehamn har en lastbil kört av vägen och blockerar delvis ena körbanan. Enligt uppgift inga personskador.  En fil/körbana är tillfälligt avstängd i avvaktan på bärgning under dagen.

Kl 02:23. Tanum, stöld ur lastbil
En lastbilschaufför väcks av att obehöriga är invid och runt hans lastbil. När han går ut för kontroll lämnar det en vit skåpbil parkeringen i hög fart. Vid närmare kontroll av hans last så saknas det varor för drygt 60.000 kr i form av Ecco skor.  Ingen är gripen. Anmälans skriv och den vita skåpbilen är ut larmad i närområdet.

Kl 02:36 Alingsås, narkotikabrott
En polispatrull stoppar och kontrollerar en person. En man i 20 års ålder medtas för fortsatt undersökning/provtagning. Han misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk.

Kl 03:55. Göteborg, arbetsplatsolycka
Ambulans och polis larmas till Transportgatan i Bäckebol där en person har klämt benet mellan två truckar. Skadeläget oklart. Anmälan skrivs om arbetsplatsolycka.

Kl 04:18. Falköping. Rattfylleri
En personbil stoppas och föraren kontrolleras av polisen. Föraren medtas för fortsatt provtagning och utredning. Misstänks för rattfylleri.

Kl 04:34 Göteborg, bilbrand
Räddningstjänsten och polisen larmas till Agnesbergsmotet i riktning mot Angered in mot skogskanten där en bil står och brinner. Branden släcks och det skrivas anmälan skadegörelse genom brand. 

Se händelsen på polisen.se